1. værelses studiebolig i Aalborg

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Stjernepladsen

Leje per måned:

6.195 Kr/md

1. værelses studiebolig i Aalborg/nEjendommen I alt 95 lejeboliger i denne spændende bygning med springende højder. Højeste tårn er på 13 etager, mens de andre varierer fra fire til 10 etager. I midten er en skyggefuld kalkhave med grønne planter omkranset af hvide vægge. Alle beboere har adgang til de to skønne tagterrasser på 4. og 7. etage. Boligerne Boligerne fås som 1 til 4-værelses på 48 til 98 m2 både for studerende, par og familier. Lyse og venlige boliger med hvide vægge og lofter, flotte parkettrægulve og er udstyret med både kølefryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Fra de øverste af boligerne er der panoramaudsigt over fjorden, mens andre har udsigt til Musikkens Hus, Stjernepladsen, Østre Havnebassin eller Aalborgs smukke tage. Området Her er Kulturhus Nordkraft, Musikkens Hus samt Østre Havnebassin, hvor du kan nyde solen på kajen eller en frisk dukkert. Stjernepladsen er områdets midtpunkt og kun få hundrede meter fra det hyggelige gågademiljø i hjertet af Aalborg. Let adgang til parkering i nærliggende P hus. Forventet genudlejningsniveau Der tages forbehold for ændringer. 1 værelse - 48-52 m2 - 4.950-5.850 kr./md. 2 værels...

Mindre hus på 65 m2 til leje 9000 Aalborg

I dette hus på Stjernepladsen får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Stjernepladsen i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Stjernepladsen ligger på 6.195 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-15.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.