108 m2 værelse i Næstved

Faciliteter

Areal
108m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

600 kr/md

Leje per måned:

11.800 Kr/md

Nybyggeri i Grimstrup. Moderne “ny bydel” i en af Næstveds ældste og velrenommerede kvarterer. Fantastisk beliggenhed lige ned til Fjorden og Lagunestien. Pr. 1. juni 2021 udlejes de første 35 af i alt 81 boliger. Lækkert byggeri – Gode materialer, vedligeholdelsesfri gulve, alt i hvidevarer, parkering ved egen bolig, skur, eget udeområde. Der er tilladelse til at holde husdyr. (1 dyr pr. bolig). Kom og LEJ – Vær blandt de første og vælg selv din ønskebolig! TYPE D – 4 vær. i 3 forskudte plan – Meget spændende bolig. 108 m2 Stueplan – Entre, bryggers (med vaskemaskine og tumbler, vask m.v.), 1 værelse og badeværelse. Ml.plan – Stue i åben forbindelse med køkken – Skønt rum med meget højt til loftet. 1 sal – repos, badeværelse og 2 værelser. Husleje kr. 11.800,00 Indskud 3+3 kr. 70.800,00 For fremsendelse af præsentationsmateriale eller aftale om besigtigelse: Send kort præsentation af dig selv og din husstand til Kirsten Hansen på mail: EMAIL Ref. 405-801-37

108 m2 værelse til leje i 4700 Næstved

Dette store værelse er til leje på Forsytiavej 39 i 4700 Næstved. Værelset er på 108 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Forsytiavej 39 i 4700 Næstved

Den månedlige husleje for boligen på Forsytiavej 39 er 11800.

Andre værelser til leje i 4700 Næstved

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 4700 Næstved? Du kan i øjeblikket finde 15 boliger til leje i Næstved netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.