8 ledige nyopførte 4-5 vær. lejligheder centralt i Ringsted

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

300 kr/md

Forudbetalt leje:

11.500 kr

Depositum:

34.500 kr

Leje per måned:

11.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Velkommen til Sct. Knudsgade 9A-D, som byder på 32 lækre og nyopførte lejligheder, i gåafstand til Ringsted Centrum, hvor der pt. er 8 ledige lejemål. Lejlighederne er alle beliggende på 1. sal og er opført i halvanden plan. Boligerne er indrettet med 4-5 værelser i størrelsen 125 – 131 m². Boligerne indeholder rummelig entré med skabsplads. Flot køkken med hvide elementer i åben forbindelse til den lyse og rummelige stue, hvor der er god plads til både at indrette spisearrangement og en hyggelig sofagruppe. I en del af lejlighederne er der indrettet et ekstra værelse i stuen, således at lejligheden rummer hele 4 værelser. Fra stue er der direkte adgang til en stor altan, hvorfra det hyggelige gårdmiljø og solen kan nydes. 4 af boligerne er med fransk altan. Endvidere er der adgang til wc og depotrum. 1. sal indeholder repos med adgang til 3 værelser, hvoraf to værelserne har gode størrelser – det ene med skabe. Det sidste værelser er meget lille og primært velegnet til børne- eller påklædningsværelse. Stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, bruseniche og væghængt toilet. Lejemålet er særdeles energivenligt og opvarmes med gulvvarme i alle rum. Lejer tilmeldes dir...

Værelse til leje på 131 m2 i 4100 Ringsted

Stort værelse til leje på Sct Knudsgade i 4100 Ringsted. Værelset er på 131 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Sct Knudsgade i 4100 Sct Knudsgade

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sct Knudsgade ligger på 11.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 34.500 kr. i depositum for at leje værelset.

Andre værelser til leje i 4100 Ringsted

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 4100 Ringsted? I øjeblikket kan du finde 11 lejeboliger i 4100 Ringsted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.