112 m2 værelse i Hobro

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Adelgade
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

17.250 kr

Leje per måned:

5.750 Kr/md

Flot totalrenoveret lejlighed i 2 etager. 1. sal indeholder: indgang + værelse/stue og 2. sal indeholder stort spisekøkken, stue, soveværelse, stor walk-in garderobe, stor vestvendt altan med udsigt over Vester Fjord. Flotte stuklofter overalt og plankegulve.

112 m2 værelse til leje i 9500 Hobro

Dette store værelse til leje på Adelgade i 9500 Hobro. Værelset er på 112 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Adelgade i 9500 Adelgade

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Adelgade  ligger på 5.750 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.250 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket kan du finde 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.