12 m2 værelse i Kolding

Faciliteter

Areal
12m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

8.000 kr

Leje per måned:

2.697 Kr/md

6000 værelse, 12 kvm, 8000 i depositum, lejeperiode ubegrænset, overtagelse 1 maj. , Jernbanegade 2, altan, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab Hej! Vi søger en ny bofælle til vores bofællesskab på Jernbanegade i Kolding midtby fra 1. maj 2021. Lejligheden er på ca. 200 kvm., hvor værelset du vil få er ca. 12 kvm. Med tilhørende egen altan ud til gård. Der er tre store fælles arealer med tv-stue, spisestue og tørrestativstue/hobbystue. Derudover er der et stort køkken og to badeværelser, med opvaskemaskine og vaskemaskine. Vi har masser af plads og er åbne for nytænkning af brug af fællesarealer. Huslejen lyder på 2697 kr. med alt inkl. (internet, a conto, el). Lige nu søger vi en, der regner med at bo her i mere end et år. Du skal have lyst til at være en del af vores fællesskab, hvor vi respektere hinanden og sørger for at rydde op efter os selv. Du kommer til at bo sammen med Astrid, Marianne og Bolette. Astrid og Bolette er henholdsvis 23 og 26 år og begge går på Designskolen Kolding til dagligt. Marianne er 23 og læser på SDU. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Fortæl gerne lidt om dig selv. Kontakt er muligt gennem følgende mail jernbanegade20600koldinmail.com

Værelse til leje på 12 m2 i 6000 Kolding

Mindre værelse til leje på Jernbanegade 2 i 6000 Kolding. Værelset er på 12 m2. Så er du på udkig efter et lille men hyggeligt værelse, mens du studerer eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Jernbanegade 2 i 6000 Kolding

Den månedlige husleje for lejemålet på Jernbanegade 2 er 2697.
Depositum: Du skal lægge 8000 i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 271 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.