121 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
121m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.300 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

26.985 kr

Leje per måned:

8.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor delevenlig lejlighed i hjertet af Aalborg! Er I 4 studerende, der drømmer om at bo sammen i hjertet af Aalborg, så kan denne lejlighed være lige, hvad I går og drømmer om. Her får I: Lejligheden indeholder et stort køkken, hvor I ikke kommer til at gå ned på skabsplads. Her kan I finde en skabsplads til alt jeres service samt køkkengrej. Derudover får I et lyst køkken med en dejlig stor brusekabine, så I ikke behøver at stå og lave yoga over toilettet, når I skal i bad. de 4 gode værelser indeholder alle smukke detaljer, såsom bjælker og fine vinduespartier. Dog er der lige et af værelserne, der skiller sig lidt ud fra de andre, da dette har et lille tårn i selve værelset, som bare giver en helt ekstra ordinær atmosfære i rummet. OBS: Lejligheden er perfekt til 4 personer, der vil have hvert sit værelse og dele køkken samt bad/toilet.

Værelse til leje på 121 m2 i 9000 Aalborg

Dette store værelse er til leje på Boulevarden i 9000 Aalborg. Værelset er på 121 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Boulevarden i 9000 Aalborg

Husleje
Huslejen for denne bolig på Boulevarden  ligger på 8.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 26.985 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.