134 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
134m2
Værelser
5 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

32.985 kr

Leje per måned:

10.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Skøn moderniseret 5 værelses lejlighed. Lejligheden har lys rummelig fordelings gang til 2 badeværelser, 2 værelser, stue og direkte adgang til åbent køkken med spise plads, herfra er der adgang til et værelse mere. Lejligheden har 3 altaner. Ejendommen er en fredet smuk ældre ejendom med meget charme, skønt beliggende tæt på midtbyen samt tæt på skov og park.

Værelse til leje på 134 m2 i 9000 Aalborg

Stort værelse til leje på Vesterbro i 9000 Aalborg. Værelset er på 134 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vesterbro i 9000 Vesterbro

Husleje
Du skal betale 10.995 kr. om måneden for dette lejemål på Vesterbro.
Depositum
Du skal lægge 32.985 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.