134 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
134m2
Værelser
5 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
24. apr 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

32.985 kr

Leje per måned:

10.995 Kr/md

Skøn moderniseret 5 værelses lejlighed. Lejligheden har lys rummelig fordelings gang til 2 badeværelser, 2 værelser, stue og direkte adgang til åbent køkken med spise plads, herfra er der adgang til et værelse mere. Lejligheden har 3 altaner.

134 m2 værelse til leje i 9000 Aalborg

Dette store værelse til leje på Vesterbro i 9000 Aalborg. Værelset er på 134 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vesterbro i 9000 Aalborg

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Vesterbro  ligger på 10.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 32.985 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.