14 m2 værelse i Odense M

Faciliteter

Areal
14m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Goldschmidtsvænget
Depositum:

7.000 kr

Leje per måned:

3.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

5230 værelse, 14 kvm, 3500 mdr forudbetalt leje, 7000 i depositum, fremlejes, lejeperiode 2 år +, overtagelse 1/5-21, Goldschmidtsvænget 6 Lyst fint værelse med hems beliggende i et roligt parcelhuskvarter tæt på transport og indkøbsmuligheder. værelset er ca. 14 m2 . Lejen er inklusiv wi-fi . Der er 2 andre lejere i huset . Lejeren må gerne være en mandelig studerende da dette vil være den rigtige mål gruppe , dog intet krav. Der deles badeværelse og der er mulighed for plads i både køle og fryseskabe mv. kontakt mig gerne direkte på tlf. og mail mkliterevisorer.dk

14 m2 værelse til leje i 5230 Odense M

Dette store værelse er til leje på Goldschmidtsvænget i 5230 Odense M. Værelset er på 14 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Goldschmidtsvænget i 5230 Odense M

Husleje
Du skal betale 3.500 kr. om måneden for dette lejemål på Goldschmidtsvænget.
Depositum
Du skal lægge 7.000 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 5230 Odense M

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5230 Odense M? Du kan i øjeblikket finde 16 boliger til leje i Odense M netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.