17 m2 værelse i Odense C

Faciliteter

Areal
17m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ørstedsgade

Leje per måned:

2.100 Kr/md

Klubværelse ledigt straks. Bad/køkken deles med 2 andre mandlige lejere. 17 m2: kr. 2.100 + varme 225 + vand 75 + el 100 + TV 330. Værelset er ikke delevenligt. Dep.: 3 mdrs. depositum + 1 mdrs. forudbetalt leje. Henv. pr. tlf. eller mail, ikke SMS.

17 m2 værelse til leje i 5000 Odense C

Stort værelse til leje på Ørstedsgade i 5000 Odense C. Værelset er på 17 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Ørstedsgade i 5000 Odense C

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Ørstedsgade er 2.100 kr.

Andre værelser til leje i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejemål i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.