196 drømmelejligheder til leje

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
15 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Søren Frichs Vej
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

8.500 kr

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

Trianglen består af 367 lejelejligheder i hjertet af Aarhus’ nye, kreative brokvarter Trekanten. Et ’upcoming’ kraftcenter for kultur og kreativitet med højt til loftet og et stærkt sammenhold. Bygningerne er opført som gennemlyste boliger i en samlet karre´-bebyggelse med varierende højde, placeret rundt om et centralt, grønt gårdmiljø. Hertil kommer fire unikke townhouses, der udføres i tre etager med sadeltag. Der er lagt stor vægt på at skabe veldisponerede boliger, hvor hver en kvadratmeter bliver udnyttet bedst muligt. Samtidig er der brugt gedigne materialer overalt, så du får et hjem, der fungerer i hverdagen i mange år frem. Trianglen er en arkitektonisk, smuk karre´-bebyggelse ved det gamle godsbaneareal. Et ideelt hjem for dig, der vil være helt tæt på centrum og samtidig have skønne rekreative områder lige uden for døren. Området er med sin unikke placering tæt på Aarhus midtby, indkøbsmuligheder, uddannelsessteder og arbejdspladser et optimalt sted at slå sig ned for især unge og for børnefamilier. Se mere på www.trianglen8000.dk

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Søren Frichs Vej i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Søren Frichs Vej i 8000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søren Frichs Vej er 8.800 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.400 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.