196 drømmelejligheder til leje

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

589 kr/md

Forudbetalt leje:

8.007 kr

Depositum:

24.021 kr

Leje per måned:

8.007 Kr/md

Trianglen besta°r af 367 lejelejligheder i hjertet af Aarhus’ nye, kreative brokvarter Trekanten. Et ’upcoming’ kraftcenter for kultur og kreativitet med højt til loftet og et stærkt sammenhold. Bygningerne er opført som gennemlyste boliger i en samlet karre´-bebyggelse med varierende højde, placeret rundt om et centralt, grønt ga°rdmiljø. Hertil kommer fire unikke townhouses, der udføres i tre etager med sadeltag. Der er lagt stor vægt pa° at skabe veldisponerede boliger, hvor hver en kvadratmeter bliver udnyttet bedst muligt. Samtidig er der brugt gedigne materialer overalt, sa° du fa°r et hjem, der fungerer i hverdagen i mange a°r frem. Trianglen er en arkitektonisk, smuk karre´-bebyggelse ved det gamle godsbaneareal. Et ideelt hjem for dig, der vil være helt tæt pa° centrum og samtidig have skønne rekreative omra°der lige uden for døren. Omra°det er med sin unikke placering tæt pa° Aarhus midtby, indkøbsmuligheder, uddannelsessteder og arbejdspladser et optimalt sted at sla° sig ned for især unge og for børnefamilier. Se mere på www.trianglen8000.dk

Stor lejlighed på 55 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Søren Frichs Vej i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2.

Om lejeboligen på Søren Frichs Vej i 8000

Husleje
Du skal betale 8.007 kr. om måneden for denne lejebolig på Søren Frichs Vej.
Depositum
Du skal lægge 24.021 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.