1sal lejleghed centralt i kolding

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forudbetalt leje:

6.150 kr

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

6.150 Kr/md

Lækker 2 værelses lejlighed + hems synlige bjælker, med egen parkering og fælles have, samt fælles rum til cykler etc. leje er incl aconto vand og varme i alt 650kr.

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Haderslevvej i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 74 m2.

Om lejeboligen på Haderslevvej i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Haderslevvej er 6.150 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.