2 1/2 vær. lejlighed i Toldbodgade, Aalborg

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

4.700 kr

Depositum:

14.100 kr

Leje per måned:

4.700 Kr/md

Dejlig 2 1/2 vær. lejlighed udlejes snarest - gerne pr. 1/11-2020. Lejligheden er på ca. 77 m2, beliggende i stueplan og der er 2 altaner. Enlig m/k - eller yngre par med fast arbejde og orden i økonomien foretrækkes (evt. håndværker).

Stor Lejlighed på 77 m2 til leje

På Toldbodgade 29 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 77 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Toldbodgade 29 i 9000 Aalborg

Huslejen for denne bolig på Toldbodgade 29 ligger på 4700 kr. om måneden. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 14100 kr. Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-07.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 475 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.