2 soveværelser, god altan og lige til at flytte ind i

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Montagehalsvej
Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

12.700 kr

Depositum:

38.100 kr

Leje per måned:

12.700 Kr/md

Så er det nu ! 3 værelses lejlighed i nyere ejendom, du får dejligt køkken/alrum med god plads, 2 fine soveværelser, lyst flisebadeværelse og en rummelig altan. Det nye Valby er beliggende i gåafstand i forhold til Valbys mange muligheder, som for eksempel det pulserende cafémiljø, Valby Station og Spinderiet med masser af indkøbsmuligheder. Endvidere er der kort afstand til idrætsfaciliteter, skoler, daginstitutioner og til Ny Ellebjerg Station, hvorfra S-toget bringer dig til Hovedbanegården på under ti minutte

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 2500 Valby

På Montagehalsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 69 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Montagehalsvej i 2500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Montagehalsvej er 12.700 kr.
Depositum
Du skal lægge 38.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2500 Valby

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2500 Valby? Du kan i øjeblikket finde 148 lejemål i Valby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.