2 Vær lejlighed Skals

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Hovedgaden
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

4.700 Kr/md

2 Vær. Lejlighed Skals Flot køkken i åben forbindelse med stue med fransk altan, badeværelse med bruseniche og vaskemaskine, soveværelse. Stor hems i forb med stuen . Flotte gipslofter til kip og med synlige hanebånd samt plankegulve. P-plads, kælderrum og fælles cykelskur. Dørtelefon

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 8832 Skals

I denne lejlighed på Hovedgaden i Skals får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 67 m2.

Om lejemålet på Hovedgaden i 8832

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hovedgaden ligger på 4.700 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8832 Skals

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8832 Skals? I øjeblikket kan du finde 3 lejeboliger i 8832 Skals her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.