2 vær. m/have - Stavnsvej i Tilst

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Stavnsvej
Depositum:

19.335 kr

Leje per måned:

6.445 Kr/md

2 vær. lejlighed på 53 kvm. til udlejning. Lejligheden har en dejlig have. Lys og dejlig lejlighed med lyse trægulve. Af hårde hvidevarer findes emhætte, indbygningsovn, glaskeramiske kogeplader og køle-/fryseskab. Hvis lejer ønsker det, kan udlejer indsætte kombineret vaske-/tørremaskine ind på badeværelset. Hvis det ønskes, vil den månedlige husleje være 6.630,00 kr. Fælles græsarealer og p-pladser. Fælles betalingsvaskeri i kælderen blok 2, hvor der også findes depotrum. Tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Samtidig nemt at komme til motorvejen. OBS: Ved henvendelse må du gerne oplyse lidt om dig/jer selv - alder/job/studerer/husdyr m.v. samt telefon nr./mailadresse. Der kan rettes henvendelse til EMAIL - husk at oplys adressen på lejligheden. Husdyr ikke tilladt. 3 mdr. depositum Omkodning af vaskekort kr. 75,00 Depositum vaskekort kr. 300,00 Navneskilt kr. 130,00 El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne. (afsæt ca. forbrug kr. 1.000,00). Ikke delevenlig. OBS: Billederne er nødvendigvis ikke fra den denne lejlighed men en tilsvarende.

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 8381 Tilst

I denne lejlighed på Stavnsvej i Tilst får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 53 m2.

Om lejeboligen på Stavnsvej i 8381

Husleje
Du skal betale 6.445 kr. om måneden for dette lejemål på Stavnsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.335 kr.

Andre lejemål i 8381 Tilst

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8381 Tilst? Du kan i øjeblikket finde 58 lejeboliger i Tilst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.