2 vær med altan/tagterrasse

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hjørringvej
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

9.300 kr

Depositum:

27.900 kr

Leje per måned:

9.300 Kr/md

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 8940 Randers SV

I denne lejlighed på Hjørringvej i Randers SV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 110 m2.

Om boligen på Hjørringvej i 8940

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hjørringvej ligger på 9.300 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 27.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8940 Randers SV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8940 Randers SV? I øjeblikket finder du 6 lejeboliger i 8940 Randers SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.