1 Værelset Udlejes I Frederikshavn

Faciliteter

Areal
43m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Depositum:

9.600 kr

Leje per måned:

3.200 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

1 værelset lejlighed på 30 m2,  beliggende i centrum af Frederikshavn udlejes. Til de 2 værelser hører der: entre, lille te køkken og wc. Til værelserne er der egen parkeringsplads i gården, fælles aflåst cykelskur og opbevaringsrum i kælderen. Der er stor fælles græsplæne med plads til grill og hygge placeret ugeneret bag huset. Ledig 01-10-21 Leje:                           3.200,00 Aconto varme:            600,00 Aconto vand:               400,00 I Alt:                           4.200,00

Lejlighed til leje på 43 m2 i 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Danmarksgade i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 43 m2.

Om lejemålet på Danmarksgade i 9900

Husleje
Huslejen for denne bolig på Danmarksgade ligger på 3.200 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 9.600 kr.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejemål i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.