2 værelses – Fredericiagade – Aalborg

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
37 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fredericiagade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Beliggende yderst centralt i Aalborg og kun få hundrede meter fra gågaden udlejes skøn og yderst charmerende lys 2 værelses lejlighed på 80 m² beliggende i elevatorbetjent ejendom. Lejligheden har god entré hvorfra der er adgang til godt stort badeværelse med brus. Lækkert nyt højglanskøkken med alle hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine. Der er skøn stor stue samt godt stort soveværelse med faste skabe. Der er lakerede gulve. Leje pr. mdr. kr. 5.995,00 + varme kr. 500,00 + vand kr. 300,00.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Fredericiagade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Fredericiagade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Fredericiagade er 6.625 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.875 kr.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.