2 værelses hus i Assens

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

4.340 kr

Depositum:

13.020 kr

Leje per måned:

4.340 Kr/md

Stor 2. sals lejlighed i 3 fam villaejendom med fælles gård: Entre, stue, soveværelse, køkken og badeværelse, vaskefaciliteter i lejligheden.

Mindre hus på 58 m2 til leje 5610 Assens

I dette hus på Ny Adelgade får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 58 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Ny Adelgade i 5610

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Ny Adelgade er 4.340 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.020 kr.

Andre lejemål i 5610 Assens

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5610 Assens? Du kan i øjeblikket finde 14 lejemål i Assens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.