2 værelses hus i Køge

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
168 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søndre Molevej
Forbrug:

856 kr/md

Depositum:

35.469 kr

Leje per måned:

11.823 Kr/md

<p>Ud til strandengen står PensionDanmark bag 80 lejeboliger i Skibet samt 29 livsstilsboliger 50+ i Broen, som led i byudviklingsprojektet Køge Kyst. Boligerne ligger placeret i det spirrende område omkring Søndre Havn og har bæredygtighed som et centralt omdrejningspunkt med fokus på at minimere ejendommens miljømæssige fodaftryk.</p><h3>Skibet</h3><p>De 80 familielejeboliger i Skibet byder på et moderne og bæredygtigt hjem nær såvel Køge by som kystens eng og natur. Der er tale om en varierende karrébebyggelse med etageboliger. Arkitekten på projektet er Tegnestuen Vandkunsten, som har ladet sig inspirere af strandens egen farvepalette med naturlige lyse nuancer.</p><p>Vælg mellem 1-5-værelses lejligheder op til 6. sals højde samt rækkehuse i både 1 og 2 plan. Boligerne har en kombination af hvide og rå oliebehandlede betonvægge, som skaber en unik stemning. Der er direkte adgang til altan, terrasse eller tagterrasse.</p><p>Indvendigt findes et kvalitetskøkken fra Invita med hvide eller sorte elementer. Der er bl.a. AEG hårde hvidevarer samt vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne fra lyse trægulve fra Haro.</p><p>Skibet er præ-certificeret DGNB Guld. Dette betyder, at de...

Hus til leje på 80 m2 4600 Køge

I dette hus på Søndre Molevej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Søndre Molevej i 4600

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Søndre Molevej ligger på 11.823 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 35.469 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 4600 Køge

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 4600 Køge? Du kan i øjeblikket finde 18 lejeboliger i Køge netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.