2 værelses hus i Kolding

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
54 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
NYTORV
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.350 kr

Leje per måned:

7.450 Kr/md

Seniorbofællesskabet er centralt beliggende Nytorv 2, i Kolding midtby ved Kolding Å og med OK klubben som genbo. Busstopsted findes lige ude foran seniorbofællesskabet. Parkeringshuse, dagligvarebutikker og gågadesystemet er beliggende inden for 200 meter. Ejendommen inkluderer elevator, fælles udeareal under overdækningen mod Kolding Å, samt fælleshus i stueplan på 73 m². Fælleslokalet inkluderer køkken, toilet og bad faciliteter som anvendes til fælles sang, gymnastik, Yoga, syning, fest og andre daglige sociale aktiviteter. (depotrum til opbevaring af redskaber i kælderen). Alle boliger er installeret med dørtelefon med kamera/monitor – altså kan du via skærmen på din lejligheds-telefon i se vedkommende som ringer på din opgangs-yderdør. Alle boligerne er i et plan og installeret med ventilation, Invita inventar, vaskemaskine, tørretumbler, kølefryseskab, pyrolyseovn, induktionskogeplade, opvaskemaskine, Raw Arlington Eg laminat gulve, troldtekt akustik lofter og betonfarvede gulve og vægge i bruseniche. Boliger på 1., 2. og 3. sal har egen altan. Stueplansboligerne inkluderer desværre ikke terrasse – dog kan den fælles terrassen under afdækningen mod åen anvendes. Alle boli...

Mindre hus på 66 m2 til leje 6000 Kolding

I dette hus på NYTORV får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på NYTORV i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på NYTORV er 7.450 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.350 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.