2 værelses hus i Rønne

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

24.300 kr

Leje per måned:

3.950 Kr/md

45 ungdomsboliger bliver opført i 2020/2021 i umiddelbar nærhed af Campus Bornholm. Ungdomsboligerne er klar til indflytning i august 2021. Der er 2 boligstørrelser i afdelingen, 1 og 2 værelses. Ungdomsboligerne har eget køkken, toilet og bad samt hems. Boligerne er forbeholdt unge under uddannelse. Det er ikke tilladt at ryge i boligen.

Hus til leje på 50 m2 3700 Rønne

I dette hus på Smallesund får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Smallesund  i 3700

Husleje
Du skal betale 3.950 kr. om måneden for dette lejemål på Smallesund .
Depositum
Du skal lægge 24.300 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 3700 Rønne

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 3700 Rønne? Du kan i øjeblikket finde 2 boliger til leje i Rønne netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.