2 værelses hus i Svendborg

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
15. maj 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

42.440 kr

Leje per måned:

8.664 Kr/md

Det er tilladt at have 1 hund eller 1 kat.Der må ikke holdes hunde som er på listen over forbudte hunderacer i Danmark. "Tankefuld" er et stort anlagt, visionært og super bæredygtigt boligområde i Svendborg; kun 3 km. fra centrum.Afdelingen består af 67 boliger, fordelt på 4 forskellige overordnede boligtyper på 83 - 115 m² i både 1 og 2 plan, samt et fælleshus på 100 m².Hvor det er praktisk muligt, er der arbejdet med miljørigtige materialer med fokus på livscyklus og lang levetid.Boligerne er placeret, så solens vandring udnyttes mest muligt og brug af passiv solvarme er optimal.På samtlige tagflader findes enten grønt tag, taghaver eller solceller. Bebyggelsen opføres i lavenergiklasse 2015, og består desuden af en lang række øvrige bæredygtige tiltag – bl.a. fokus på plantevækst, solenergi og regnvandsopsamling mm. mellem husene.Med lavenergistatus og bæredygtig tilgang er der bygget forbilledlige huse, som er med til at vise vejen for energirigtigt og konkurrencedygtigt alment boligbyggeri i fremtiden.Boligerne i Tankefuld opvarmes med ’luft til vand varmepumper’, som er et godt og miljørigtigt alternativ til f.eks. oliefyr. I denne afdeling gælder vedligeholdelsesreglement...

Mindre hus på 113 m2 til leje

I dette Hus i Svendborg får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 113 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Sofielund Skovvej 100 i 5700 Svendborg

Huslejen for dette lejemål på Sofielund Skovvej 100 ligger på 8664 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 42440 i depositum for at leje dette lejemål. Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket finder du 22 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.