2 værelses hus i Svendborg

Faciliteter

Areal
48m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

4.700 kr

Depositum:

14.100 kr

Leje per måned:

4.700 Kr/md

Nyistandsat 2 vær. dobbelthus beliggende i hyggelig og rolig ejendom med grønne fællesområder. Lejemålet indeholder: Værelse/stue, køkken/alrum samt badeværelse. Ejendommen har fælles vaskeri. Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Mindre hus på 48 m2 til leje

I dette Hus i Svendborg får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 48 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Fruerstuevej 22 i 5700 Svendborg

Den månedlige husleje for lejemålet på Fruerstuevej 22 er 4700. Depositum: Du skal lægge 14100 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket finder du 22 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.