2 værelses lejlighed på Langenæs.

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
24 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nordborggade
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

7.200 kr

Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

7.200 Kr/md

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Nordborggade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejeboligen på Nordborggade i 8000

Husleje
Du skal betale 7.750 kr. om måneden for dette lejemål på Nordborggade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.250 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.