2-værelses Kastet 102,4 centralt i Thisted

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

18.150 kr

Leje per måned:

6.050 Kr/md

En 2-værelses lejlighed er ledig i Munkegården. En lejlighed som er godt indrettet. Gode udenoms arealer Vi fremviser gerne!

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Kastet i Thisted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 82 m2.

Om lejeboligen på Kastet i 7700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Kastet  ligger på 6.050 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.150 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket kan du finde 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.