2 værelses lejlighed i Aabenraa

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Persillegade
Forbrug:

929 kr/md

Leje per måned:

7.098 Kr/md

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 6200 Aabenraa

I denne lejlighed på Persillegade i Aabenraa får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 89 m2.

Om boligen på Persillegade i 6200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Persillegade er 7.098 kr.

Andre lejemål i 6200 Aabenraa

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6200 Aabenraa? I øjeblikket finder du 48 lejeboliger i 6200 Aabenraa her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.