2 værelses lejlighed i Aabenraa

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Persillegade
Forbrug:

805 kr/md

Leje per måned:

6.601 Kr/md

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 6200 Aabenraa

I denne lejlighed på Persillegade i Aabenraa får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om lejemålet på Persillegade i 6200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Persillegade er 6.601 kr.

Andre lejeboliger i 6200 Aabenraa

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6200 Aabenraa? Du kan i øjeblikket finde 48 lejeboliger i Aabenraa netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.