2 værelses lejlighed i Aabenraa

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Callesensgade
Forbrug:

636 kr/md

Leje per måned:

6.121 Kr/md

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 6200 Aabenraa

I denne lejlighed på Callesensgade i Aabenraa får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Callesensgade i 6200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Callesensgade er 6.121 kr.

Andre lejeboliger i 6200 Aabenraa

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6200 Aabenraa? Du kan i øjeblikket finde 48 lejemål i Aabenraa netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.