2 værelses lejlighed i Aabenraa

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Slotsgade

Leje per måned:

4.706 Kr/md

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 6200 Aabenraa

I denne lejlighed på Slotsgade i Aabenraa får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Slotsgade i 6200

Husleje
Du skal betale 4.706 kr. om måneden for dette lejemål på Slotsgade.

Andre lejeboliger i 6200 Aabenraa

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6200 Aabenraa? I øjeblikket finder du 48 lejeboliger i 6200 Aabenraa her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.