2 værelses lejlighed i Aabenraa

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gråstenvej
Forbrug:

750 kr/md

Leje per måned:

5.240 Kr/md

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 6200 Aabenraa

I denne lejlighed på Gråstenvej i Aabenraa får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 72 m2.

Om lejemålet på Gråstenvej i 6200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gråstenvej  ligger på 5.240 kr. om måneden.

Andre lejemål i 6200 Aabenraa

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6200 Aabenraa? I øjeblikket kan du finde 48 lejeboliger i 6200 Aabenraa her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.