2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

18.585 kr

Leje per måned:

6.195 Kr/md

Skøn moderniseret lejlighed midt i Aalborg Centrum! Er du på jagt efter dit nye kommende hjem, og drømmer du om at bo med alt, hvad Aalborg centrum har at tilbyde lige udenfor din hoveddør? Så får du her en lejlighed, der opfylder dine krav. Her får du: En moderne lejligheden med en fordelingsgang, der leder dig hen til et åbent køkken med opvaskemaskine og direkte udgang til en lille altan, det moderne badeværelse med skabsplads under vasken og stor brusekabine, lys stue med direkte udgang til den anden af de to altaner samt stort soveværelse. Ejendommen er en fredet smuk ældre ejendom med meget charme, skønt beliggende tæt på midtbyen samt tæt på skov og park. OBS: Der er elevator i ejendommen.

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 74 m2.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vesterbro ligger på 6.395 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.185 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.