2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Borgergade
Forbrug:

1.068 kr/md

Forudbetalt leje:

7.211 kr

Depositum:

21.635 kr

Leje per måned:

7.211 Kr/md

Lækker lejlighed beliggende centralt i Aalborg. Lejlighed i ejendommens tagetage. Dejlig afskærmet og indbygget tagterrasse med stikkontakt og udsigt over Aalborgs tage. Loft til kip og frithængende bjælker. Dejlig hems. Køkken i sort højglans m/alukanter. Keramisk komfur, stål køle/fryseskab, emhætte og opvaskemaskine. Badeværelse med gulvvarme og håndklædetørrer. Bordarrangement i valnød med integreret vask. Marmorfliser på gulv. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Fyrretræsgulve.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Borgergade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejemålet på Borgergade i 9000

Husleje
Du skal betale 7.211 kr. om måneden for dette lejemål på Borgergade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.635 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-01-02.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.