2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

19.485 kr

Leje per måned:

6.495 Kr/md

Rummelig og lys lejlighed i hjertet af Aalborg med adgang til stor fælles terrasse! Går du og leder efter den helt rigtige lejlighed med en central beliggenhed i skønne Aalborg, så har du her et godt bud på dit kommende hjem. Her får du: En skøn lejlighed med en fordelingsgang der leder dig ind i det lyse køkken med vaskemaskine og stort køle-fryseskab, det hyggelige badeværelse, den store stue, hvor der både er plads til sofagruppen og spisebordet, samt det lyse soveværelse. Som en ekstra lille bonus, får du her også adgang til den store fælles terrasse, hvor du kan invitere til grillaften med dine venner eller sidde og nyde de mange varme sommeraftener.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 6.495 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.485 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.