2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hadsundvej
Forbrug:

550 kr/md

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Rigtig fin, nyistandsat 2-værelses lejlighed i Vejgaard centrum, tæt på indkøb, bus og grønne arealer. Lejligheden indeholder: • 60 m2 • Nyt køkken med opvaskemaskine • Stue med fritliggende bjælker • Værelse • Hems • Nyt badeværelse med bad og toilet • Eget vaskemaskine • Fælles gård Husdyr er tilladt ved udlejers godkendelse. Husleje: 5.995,00 kr/md Aconto varme: 550,00 kr/md Depositum: 17.985,00 kr Der er mulighed for at ansøge om boligstøtte og indskudslån hos Aalborg Kommune. Kontakt os endelig for yderligere information og fremvisning.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Hadsundvej i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Hadsundvej i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hadsundvej ligger på 6.495 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.