2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. maj 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

2.618 kr

Depositum:

7.856 kr

Leje per måned:

2.618 Kr/md

2-værelses kælderlejlighed beliggende på Olfert Fischers Gade i Vestbyen. Lejemålet overtages vel vedligeholdt og som beset.

Mindre lejlighed på 45 m2 til leje

I denne lejlighed på Olfert Fischers Gade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejemålet på Olfert Fischers Gade 1 i 9000 Aalborg

Huslejen for dette lejemål på Olfert Fischers Gade 1 ligger på 2618 kr. om måneden. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 7856 kr. Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 475 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.