2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

4.631 kr

Depositum:

13.893 kr

Leje per måned:

4.631 Kr/md

Dejlig 2-værelses lejlighed på Rantzausgade i Aalborg. Lejligheden indeholder køkken, badeværelse, stue og et værelse. Lejligheden ligger i kort afstand til gågaden, offentlig transport og handlemuligheder. Lejligheden overtages nymalet og med nybehandlede gulve.

Mindre lejlighed på 63 m2 til leje

I denne lejlighed på Rantzausgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om lejeboligen på Rantzausgade 1 i 9000 Aalborg

Huslejen for dette lejemål på Rantzausgade 1 ligger på 4631 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 13893 i depositum for at leje dette lejemål. Den står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 475 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.