2. værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jun 2021
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Østre Havnegade

Leje per måned:

5.861 Kr/md

2. værelses lejlighed i Aalborg.

Stor lejlighed på 55 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Østre Havnegade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2.

Om boligen på Østre Havnegade i 9000

Husleje
Du skal betale 5.861 kr. om måneden for denne bolig på Østre Havnegade.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-06-15.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 501 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.