2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
197m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Gravensgade
Forbrug:

725 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

115.200 kr

Leje per måned:

19.200 Kr/md

Med central placering i Gravensgade 4 ligger dette spændende og velindrettet butikslejemål på 128 m² nær den nye Budolfi Plads. Lejemålet har senest været anvendt af Georg Jensen brandstore. Lejemålet fremstår som et attraktivt og åbent butikslokale med gode indretningsmuligheder, og lokalets hjørnefacade/vinduesparti giver gode udstillings- og eksponeringsmuligheder. Herudover forefindes mindre baglokale og velfærdsfaciliteter. Lokalet fremtræder moderne og præsentabel, hvorfor lejemålet i sin helhed danner grundlaget for at skabe en velfungerende forretning. Kælder medfølger vederlagsfrit. Det bemærkes særskilt, at lejemålets nuværende inventar, som er af højeste kvalitet og monteret i forbindelse med Georg Jensens indretning af butikken kan overtages af lejer efter nærmere aftale. Ved interesse kontakt: Nordicals Skibbrogade 3,3, 9000 Aalborg tlf. 9813 4000 mail: EMAIL

Stor lejlighed på 197 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Gravensgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 197 m2.

Om lejemålet på Gravensgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gravensgade ligger på 19.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 115.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.