2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
49m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Søndergade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

21.610 kr

Leje per måned:

3.822 Kr/md

Velkommen til hjertet af Aalborg og det pulserende liv i midtbyen - og velkommen til denne skønne 2-værelses lejlighed. Boligen har et stort badeværelse med gulvvarme, en god soveafdeling med indbygget skab, og et skønt køkken/alrum og stue i ét. Afdelingen har et hyggeligt gårdmiljø med mulighed for adgang til grill på de hyggelige sommerdage, cykelparkering, mulighed for leje af parkeringsplads samt fællesvaskeri.

Mindre lejlighed på 49 m2 til leje i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Søndergade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Søndergade i 9000

Husleje
Du skal betale 3.822 kr. om måneden for denne bolig på Søndergade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.610 kr.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 497 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.