2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Lækker to værelses lejlighed midt i Aalborg. Er du på jagt efter en skøn lejlighed beliggende i hjertet af Aalborg med alt, hvad byen har at tilbyde lige udenfor din hoveddør og kildeparken lige rundt om hjørnet? Så behøver du ikke lede længere! Her får du: En skøn lejlighed med et moderne køkken med opvaskemaskine, så du slipper for at stå og vaske op i hånden. Et badeværelse med skabsplads under vasken og brusekabine, så du ikke skal bade over toilettet. En stor, lys og rummelig stue, hvor du både kan have plads til sofagruppen og spisebordet, samt et soveværelse med masser af lys.

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 5.995 kr. om måneden for dette lejemål på Vesterbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.985 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.