2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Herluf Trolles Gade
Forbrug:

630 kr/md

Forudbetalt leje:

4.500 kr

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Rigtig fin 2-værelses lejlighed beliggende i Aalborg Vestby, ikke langt fra centrum og med gode handlemuligheder. Beliggende tæt på stadion, svømmehal, fitnesscenter m.m. Lejligheden indeholder eget køkken og bad, samt en stue og et værelse. Lejligheden overtages nymalet.

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Herluf Trolles Gade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 64 m2.

Om lejeboligen på Herluf Trolles Gade i 9000

Husleje
Du skal betale 4.500 kr. om måneden for denne bolig på Herluf Trolles Gade.
Depositum
Du skal lægge 13.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 492 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.