2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Færøgade
Forbrug:

400 kr/md

Forudbetalt leje:

3.665 kr

Depositum:

10.996 kr

Leje per måned:

3.665 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Fin 2-værelses lejlighed på Færøgade i Aalborg. Lejligheden er beliggende tæt på offentlige transportmuligheder og indkøbsmuligheder. Derudover er der få minutters gang til Østre Anlæg fra lejligheden. Lejligheden indeholder køkken, bad, en stue og et værelse. Lejemålet overtages som beset.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Færøgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om boligen på Færøgade i 9000

Husleje
Du skal betale 3.665 kr. om måneden for dette lejemål på Færøgade.
Depositum
Du skal lægge 10.996 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 513 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.