2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
59m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Østre Alle
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

4.398 kr

Depositum:

13.194 kr

Leje per måned:

4.398 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Fin 2-værelses lejlighed beliggende på Østre Alle i Aalborg. Lejligheden er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder og i gåafstand til Østre Anlæg. Lejligheden indeholder køkken, bad, stue og et værelse. Lejemålet overtages nymalet og med nybehandlede gulve.

Stor lejlighed på 59 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Østre Alle i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 59 m2.

Om lejeboligen på Østre Alle i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Østre Alle er 4.398 kr.
Depositum
Du skal lægge 13.194 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 516 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.