2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Holbergsgade
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

5.337 kr

Depositum:

16.011 kr

Leje per måned:

5.337 Kr/md

I lejen er der pt. indeholdt kr. 228,75 pr. md. til § 22 – indvendig vedligholdelse. Dejlig lejlighed med hvidt Biga køkken med trækanter, komfur, køleskab og emfang. Badeværelse med fliser på gulv og vægge, håndvask med underskab, gulvvarme og sænket loft. Afhøvlede og oliebehandlede gulve i stue og soveværelse. Linoleum i entre og køkken. Garderobeskab i soveværelse. Fælles vaskeri i kælder. Cykelskur i gård.

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Holbergsgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejemålet på Holbergsgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Holbergsgade  ligger på 5.337 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.011 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-01-01.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.