2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
49 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Clementsvej
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

26.100 kr

Leje per måned:

6.628 Kr/md

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Clementsvej i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Clementsvej i 9000

Husleje
Du skal betale 6.628 kr. om måneden for denne lejebolig på Clementsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.100 kr.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.