2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jul 2021
Dato
26 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Brettevillesgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Velkommen indenfor i denne toværelses lejlighed på 2. sal i Brettevillesgade 7C som ligger midt i Aalborg. Dine kendte naboer er Nordkraft, Musikkens Hus og Friis Shoppingcenter. Indenfor i lejligheden ses det tydeligt, at den er nyrenoveret og fremstår skarpt i HTH-materialer i både køkkenet, badeværelset og soveværelset. Den 55 kvm store lejlighed er lige til at flytte ind i, og passer perfekt til singlen eller parret, der ønsker at bo centralt. Selve lejligheden er nybygget og fremtræder lys og indbydende overalt. Den er indrettet med en lille fin entré, overskueligt køkken, pæn stue samt et fornuftig størrelse soveværelse. Badeværelset er ikke det største med er ligeledes nyt, og med flot hvidt HTH-inventar. Alt har fået en overhaling såsom trægulve, gipslofter, vinduer, el-installationer, rørføringer, køkkeninventar, badeværelsesinventar, hårdehvidevarer m.v.

Stor lejlighed på 55 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Brettevillesgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2.

Om lejeboligen på Brettevillesgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Brettevillesgade  ligger på 5.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-07-15.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 507 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.