2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Absalonsgade
Forbrug:

678 kr/md

Depositum:

14.100 kr

Leje per måned:

4.429 Kr/md

Her får du en skøn 2-værelses lejlighed med køkken og stue i ét, badeværelse og et separat værelse. Du bor et stenkast fra den populære "mad"-gade Reberbansgade, som byder på alskens lækkerier. Derudover er du tæt på midtbyens pulserende liv, som byder på cafeer, butikker, kultur, indkøb og gode tog-/busforbindelser.

Lejlighed til leje på 45 m2 i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Absalonsgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejemålet på Absalonsgade i 9000

Husleje
Du skal betale 4.429 kr. om måneden for denne lejebolig på Absalonsgade.
Depositum
Du skal lægge 14.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 510 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.